Laskettelu & Lautailu2019-01-24T18:57:14+03:00

Laskettelu ja lumilautailu

Laskettelu/lumilautailu sopii niin vasta-alkajille kuin kokeneimmille harrastajille. Varsinaista lajiopetusta ei ole, mutta kokeneemmat toimivat tarvittaessa neuvojina ja kannustajina. Tavoitteena ja suunnitelmissa on 1-2 laskettelureissua talven 2016-2017 aikana Etelä-Suomen lähirinteille (esim. Himos, Messilä yms.) Laskettelupaikalle voidaan järjestetää kimppakyyti, jonka kustannukset jaetaan keskenään. Ilmoita lajivetäjälle, onko sinulla auto käytettävissä. Homma edellyttää omia välineitä tai henkilökohtaista välinevuokrausta sekä itse kustannettavaa tunti-, päivä- tai kausilippua.

Aktiivisemmat laskettelijat/lautailijat voisivat kokoontua 1-2 lauantaina kuukaudessa rinteiden ollessa lumen peittämiä. Touhu on rentoa ja jokainen voi tulla mukaan niinä kertoina, kun ehtii tai jaksaa. Ajankohtaisen tiedon saamiseksi sinun tulee liittyä ryhmän sähköpostilistalle, ota siis yhteys lajin yhteyshenkilöön.

Huhtikuussa Ruka Ski Pride 6.-9.4.2017. Samaan aikaan Rukalla on lisäksi Freestylehiihdon SM-kilpailut, joten talviurheilu on vahvasti mukana Pride tapahtuman aikaan ja koettavaa & nähtävää riittää. Paikalle pääsee edullisesti Onnibussilla 25€ suunta tai suorilla lennoilla alkaen 200€ menopaluu. Lisätietoa löytyy Ruka Ski Pride

Serena Messilä Himos

Osallistujat vastaavat itse kustannuksista (hissiliput, välinevuokrat, ruoka, juoma). Kimppakyydeissä tasataan matkakuluja. HOT ei peri toiminnasta rahaa, mutta osallistujilta edellytetään HOTin jäsenyyttä (15 euroa/vuosi).

YHTEYSTIEDOT

Simo 050 544 2088 / slalom (a) hot.fi

HARJOITUSAJAT JA -PAIKAT

Tammi – huhtikuussa 2017 1-2 laskettelureissua Messilä/Himos/Serena/Kalpalinna. Yritetään järjestää esim. vähintään 1 reissu/kuukausi.

Pääkaupunkiseudun lähirinteet (Serena, Talma, yms.) lumitilanteen ja kiinnostuksen mukaisesti.