Lajit

Vapaaehtoisia vuoden 2016 EuroGamesiin

HOT Helsinki hakee vuoden 2016 EuroGameseja pidettäväksi Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. Kisa tarvitsee tekijänsä, ja rekrytoimme siihen niin ammattilaisia kuin harrastelijoita vapaaehtoistyöhön. Työstä ei makseta palkkaa, mutta projekti tarjoaa mielenkiintoisia kokemuksia ja haasteita.

Tässä vaiheessa etsimme eri osa-alueille osaavia ja innokkaita päälliköitä. Päällikön tehtävä on johtaa oman alansa työtä johtoryhmän alaisuudessa sekä kannustaa siinä toimivia vapaaehtoisia työssään. Päälliköt saavat apua ja tukea paitsi johtoryhmältä myös EGLSF:ltä ja aikaisemmilta kisajärjesäjiltä. Jos tunnet kutsumusta ryhtyä ao. sektorin esimieheksi tai -naiseksi, ota rohkeasti yhteys osoitteeseen: eurogames@hot.fi.

Kisaisännästä päätetään malliskuussa 2013. Loppusyksystä 2012 tulee olla valmiina hakupaperit eli ns. Bid book. Siihen tulee mm. sisällyttää suunnitelma siitä miten kisat aiotaan toteuttaa (aikataulu, kisapaikat, bujetti jne.) sekä isäntäkaupungin esittely.

Etsimme nyt seuraavia ihmisiä suunnittelemaan, ja toivottavasti toteuttamaankin, kisoja kanssamme:

-Lajipäällikön tehtävä on suunnitella kisat lajinsa osalta ja olla yhteydessä yhteistyötahoihin (urheiluseurat, tuomarit tms.)

-Myynti- ja markkinointipäälliköt vastaavat paitsi markkinoinnista yhteistyökumppaneille myös markkinoinnista urheilijoille eri maissa. Sponsoreiden hankinta on yksi keskeinen tehtäväalue. Tehtävät ovat vaativia ja alue iso.

-Tapahtumapäällikkö vastaa avajaisten ja päättäjäisten järjestelyistä sekä kisojen aikaan tapahtuvien tilaisuuksien ja kulttuuriohjelman koordinaatiosta.

-Päällikkö vastaa ns. köyhemmistä maista tulevien osallistujien asioista. Esimerkiksi taloudellinen apu osallistumiseen/matkustamiseen/majoitukseen jne. kuuluvat tähän vastuualueeseen. Suunnattaneen lähialueille esim. Venäjältä ja Baltiasta tulevien osallistujien saamiseksi.

Täytetyt tehtävät:


Sivu päivitetty 16.06.2014 21:30