Lajit

HOT MENESTYI JÄLLEEN EUROGAMESEISSA 2011

Eurogames-kisat 2011 pidettiin tänä vuonna Rotterdamissa Alankomaissa 20.-24. heinäkuuta. HOT osallistui näissäkin kisoissa useisiin eri lajeihin runsalukuisella, noin 30 hengen, joukkueella. Mitalijuhla pidetään Herculeksessa perjantaina 19.8.2011.

Ensimmäisestä kisapäivästä tuli järjestäjien painajainen. Sulkapallon kisapaikalle rakennettu vanerinen pelialusta osoittautui vaarallisen liukkaaksi, ja kaksinpelit piti perua kokonaan. Järjestäjät päättivät epäonnistuneen pelialaustan korjausyrityksen jälkeen siirtää nelinpelit toiseen halliin, jossa lopulta kisattiin myös aiemmin perutut kaksinpelit. Tämä onnistui siten, että kaikki pelit pelattiin yksieräisinä. Ikäväksemme Soilaa pelipaikan vaihto ei enää auttanut. Hän oli liukastunut lämmittelyn aikana vanerialustalla lyöden polvensa lattiaan, eikä pystynyt pelamaan lainkaan.

Lisäksi keilailu lopetettiin ennen kuin se alkoikaan keilahallin keittiön sytyttyä tuleen. Roihuista ja suuresta vaarasta huolimatta kukaan ei loukkaantunut. Lopulta keilailukin saatiin järjestettyä toisessa hallissa.

Sulkapallon tulokset

he pudottivat ensimmäisessä pudotuspelissä Juha-Mikon ja Veli-Matin jatkosta.

Yleisurheilukentällä Suomea ja HOTia edusti neljän miehen ryhmä. Koko viikon kestänyt kolea ja tihkusateinen sää ei tunnelmaa latistanut, sillä jokaisella oli lopulta kotiin tuomisena vähintää kaksi mitalia. Mikasta ja Erkistä taisi tulla samoissa kisoissa eniten mitaleja (5 kpl) kahminut pariskunta HOT:ssa.

Yleisurheilun tulokset (tulos / välineen paino)

Pitkillä juoksumatkoilla HOTia edusti kaksi miesjuoksijaa.

Lentopallossa HOTia edusti kaksi miesten joukkuetta. B- sarjassa pelannut HOT 1 voitti 6ja pelasi 2 ottelua tasan, ja palasi kultakantaan 11 vuoden tauon jälkeen. C sarjassa pelannut HOT 2 oli useiden tasapelien jälkeen lopulta 5.

Lentopallon tulokset

Tanssisalilla Santra ja Piia urakoivat kolmessa eri tanssissa. 10-tanssista he saivat hopeamitalin ja sekä vakiotansseissa että lattareissa sijoitus oli kuudes.

Uinnissa ei ollut HOT:n edustajia, mutta kaksi suomalaista HSS:n uimaria menestyi jälleen altaassa.

Uinnin tulokset

Pirkko (hcp 14.7) oli tasoituksellisessa bistebogeyssa 7. Ensimmäinen kierros meni kenttään tutustuessa, mutta toinen kierros oli jo turnauksen parhaita.

Kisojen kaikki tulokset http://www.eurogames2011.eu/en/sport/results

Sivu päivitetty 01.07.2012 20:11