Lajit

EUROGAMES BARCELONA 2008

HOT mitaleille!

HOTin EuroGames-seurueessa oli tänä vuonna ennätyksellisesti yli 40 henkeä. Kotiintuomisena joukkueella oli niin kulta-, hopea- kuin pronssimitali.

HOTin joukkueet kilpailivat naisten ja miesten lentopallossa, aerobicissa, uinnissa sekä ensimmäistä kertaa naisten jalkapallossa. Miesten aerobic-joukkue voitti kirkkaimman mitalin vaikealla, mutta erinomaisesti onnistuneella ohjelmallaan. Naisten lentopallojoukkue saavutti hopeisen ja miesten lentopallojoukkue pronssisen mitalin. HOT oli lisäksi edustettuna yleisurheilussa, sulkapallossa, pyöräilyssä ja rullaluistelussa. Kunkin lajin suorituspaikasta löytyy tietoa järjestäjien nettisivuilta: www.eurogames.info/2008.

Kisajärjestäjät onnistuivat urakassaan vain välttävästi. Naisten lentopallon aloitus oli hoidettu vasemmalla kädellä ja sulkapalloturnaus muistutti katalonialaista katastrofia. Miesten lentopallon palkintojenjako alkoi ennen aikojaan, eikä HOT ehtinyt jännittämään podiumille nousemistaan. Kaiken kruunasi viimeinen kisapäivä, jolloin järjestäjät peruivat niin rullaluistelu- kuin pyöräilykilpailun kokonaan.

HOT järjesti perinteisesti EuroGamesien aikana myös kisajoukkueen yhteisiä tapaamisia. Torstai-illan avajaisiin lähdettiin joukolla, ja avajaisparaatissa stadionille suomalaiset kulkivat heti Eestin edustajien jälkeen. Avajaisissa nähtiin hienoja tanssi- ja urheiluesityksiä ja kuultiin pakolliset, viralliset puheet. Ilta päättyi yhteiseen karaokeen ja sitä seuranneeseen paikallisten Idols-voittajien konserttiin.

Lauantaina illan suussa HOTin kisajoukkue juhlisti mitaleitaan, onnistuneita suorituksiaan ja innostaneita kokemuksiaan yhteisillä mitalikuohuvilla. Tavoitteita ensi vuoden kisoille ei asetettu, mutta kisajoukkue kasvanee entisestään.

Sivu päivitetty 02.07.2012 13:37