Lajit

Liittyisinkö HOT:n jäseneksi?

Jotta HOT pystyisi toimimaan tarkoituksenmukaisesti ja täysipainoisesti, yhdistys tarvitsee uusia jäseniä. Liity mukaan iloiseen seuraan ja kerro HOTista ystävillesikin.

Jäsenrekisteri

Jos olet jo jäsen ja sinulla on tili FlowMembersiin, voit muokata tietojasi kirjautumalla palveluun tällä sivulla: Jäsenrekisterin kirjautumissivu.

Mitä tarkoittaa HOT-jäsenyys?

 1. HOT:n jäsenet ovat homoja ja lesboja sekä muihin seksuaalivähemmistöihin kuuluvia urheilijoita tai näiden urheilijoiden/urheilun ystäviä. HOTissa on jäseniä yhteensä noin 300. Kannatusjäseniä - jotka eivät osallistu urheilemiseen, vaan tukevat seuran toimintaa vapaaehtoisella jäsenmaksullaan - yhdistyksessä on muutamia.

 2. HOTin jäsenyys on voimassa kalenterivuoden ja uusiutuu aina maksettuasi vuoden jäsenmaksun. Liityttyäsi jäseneksi saat vuosittain keväällä sähköpostilla ohjeet jäsenmaksun suorittamisesta. Jäsenyys ei sido tai velvoita osallistumaan mihinkään. Yhdistyksestä eroaminen tapahtuu ilmoittamalla siitä sihteerille sihteeri (a) hot.fi tai puheenjohtajalle puheenjohtaja (a) hot.fi. Maksettua jäsenmaksua tai sen osaa ei palauteta. Jäseneksi voi erottuaan liittyä uudestaan.

Miksi minä liittyisin?

 1. Liittymällä HOTin jäseneksi tuet suomalaista homo- ja lesbourheilua. Jäsenmaksu kalenterivuodelta on 15 euroa; pieni summa sinulle, mutta merkittävä tuenosoitus seuralle.

 2. Voit osallistua HOTin kurssiluonteisiin urheilutoimintoihin (esim. tanssi), vaikka et olisikaan yhdistyksen jäsen. HOT kuitenkin toivoo, että sen järjestämiin harjoituksiin kaikki osallistuvat kiittäisivät seuraa jäsenmaksun verran harjoittelumahdollisuuksien järjestämisestä.

 3. Jokainen jäsen on merkittävä esim. toiminta-avustuksia haettaessa. Kaupunki ja muut tahot jakavat avustuksia yhtenä kriteerinään mm. yhdistyksen jäsenmäärä. Mitä enemmän HOTilla on jäseniä, sitä paremmin seura noteerataan tuen hakijoiden joukosta.

 4. Liittymällä HOTin urheilijoiden joukkoon rohkaiset myös muita urheilusta kiinnostuneita homoja liikkumaan. Kun HOTin jäsenmäärä kasvaa, seuran lajivalikoima laajenee ja lajien jatkuvuus on paremmin turvattu.

 5. HOTissa voit harjoitella samanhenkisten ihmisten kanssa omana itsenäsi. HOTissa ei siis tarvitse pelätä paljastuvansa homoksi tai lesboksi: kaikki tietävät sen jo. HOTin harjoituksiin voi tulla ikään, kuntoon ja urheilukokemukseen katsomatta jokainen. Harjoitukset räätälöidään ryhmän toiveiden ja hengen mukaisiksi.

Mitä etua liittymisestä?

 1. HOTin jäsenenä voit osallistua kansainvälisiin homo- ja lesbourheilutapahtumiin. HOT on Euroopan Homo- ja Lesbourheiluliiton (EGLSF) sekä kansainvälisen h/l-vesiurheilujärjestön (IGLA) jäsenjärjestö, joiden järjestämiin urheilutapahtumiin HOTin jäsenenä pääset alennetulla hinnalla. Tapahtumiin pääset, vaikka et osallistuisikaan mihinkään kilpailuun.

 2. Jäsenenä saat HOTin tiedotteet automaattisesti sähköpostiisi. Lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua HOTin tai sen lajiryhmien järjestämiin virkistys- tai koulutustilaisuuksiin.

 3. HOT järjestää matkoja niin kotimaassa kuin ulkomailla. Jäsenenä pääset mukaan matkalle matkatoimiston HOTille myöntämällä alennetulla ryhmähinnalla.

 4. HOTin jäsenenä sinulla on mahdollisuus saada alennusta joidenkin yritysten tuotteista ja/tai palveluista. Katso lisää Jäsenedut-sivulta.

Miten liityn?

 1. Liityt HOTin jäseneksi täyttämällä ja lähettämällä oheisen jäsenhakulomakkeen. Klikkaa vasemmalla olevaa Jäsenhakemus -linkkiä. Ilmoittautumisesi jälkeen otamme sinuun sähköpostitse yhteyttä ja lähetämme ohjeet jäsenmaksun maksamiseksi. Jäsenyytesi on voimassa maksettuasi jäsenmaksun.

 2. Voit liittyä jäseneksi milloin tahansa käydessäsi harjoittelemassa. Jäsenmaksun voit maksaa ryhmän vetäjälle, joka toimittaa suorituksesi ja yhteystietosi sihteerille.

HUOM! HOT:n tiedottamisessa sähköposti on välttämätön. Ellei sinulla ole omaa sähköpostiosoitetta, niin hanki se. Ilmaisia sähköpostipalveluiden tarjoajia on runsaasti. Omalla sähköpostiosoitteellasi varmistat, että saat kaiken HOTin informaation, sillä kotisivujen lisäksi sähköposti on ainoa tiedotuskanavamme. HOTin jäsenrekisteri ei ole julkinen, eikä jäsenyydestäsi anneta tietoa kenellekään. Lajeittain listaa pitää yllä kunkin lajin vetäjä. HOTin sähköpostilistasta vastaa ensisijaisesti jäsensihteeri. Muistathan, että teknisistä syistä ilmoittamasi sähköpostiosoite saattaa näkyä muiden samaan postitusryhmään kuuluvien (lähinnä samassa urheiluryhmässä olevien) sähköposteissa. Yleiset, kaikille yhtäaikaa lähetettävät sähköpostitiedotteet lähetetään piilokopiona, jolloin osoitteesi ei näy vastaanottajaluettelossa.

Kiitos, että tuet seuraamme. Tervetuloa mukaan!

Sivu päivitetty 22.03.2017 19:57