Lajit

OSALLISTU PREACT-HANKKEEN KYSELYTUTKIMUKSEEN 2.11. MENNESSÄ

Tule vastaamaan nimettömästi urheilun ja liikunnan parissa havaitsemastasi ja kokemastasi kiusaamisesta ja muusta syrjinnästä!

Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisessä tiedekunnassa on käynnistynyt 3-vuotinen tutkimushanke nimeltä PREACT. Tutkimuksen ensimmäisessä vaiheessa toivomme (kilpa)urheilijoiden, harrasteliikkujien, valmentajien ja ohjaajien vastaavan nimettömänä kyselyyn, joka antaa hankkeelle tietoa itse koetusta tai liikuntaympäristössä havaitusta kiusaamisesta ja muusta syrjinnästä sekä syrjinnän koetuista seurauksista. PREACT- hankkeella on Jyväskylän eettisen toimikunnan puolto. Kyselyyn on mahdollista vastata suomeksi tai ruotsiksi. Hanketta rahoittaa Opetus- ja kulttuuriministeriö sekä Jyväskylän yliopisto ja johtaa urheilupsykologi, liikuntatieteilijä Marja Kokkonen (marja.kokkonen@jyu.fi; 050 – 3829 335), joka antaa sinulle mielellään tästä kyselystä tai koko tutkimushankkeesta lisätietoja.

Pääset vastaamaan URHEILIJOILLE JA LIIKUNNAN HARRASTAJILLE tarkoitettuun kyselyyn suomeksi tästä linkistä: https://link.webropolsurveys.com/S/ABB4EB4061AC3AD3

Här kan du svara på det elektroniska frågeformular för IDROTTARE OCH MOTIONÄRER på svenska: https://link.webropolsurveys.com/S/7751598F2EBF95D9

URHEILUVALMENTAJIEN JA OHJAAJIEN kyselyyn pääset vastaamaan tästä linkistä: https://link.webropolsurveys.com/S/BDD1BA2F764D2113

Här kan du svara på det elektroniska frågeformular för IDROTTSTRÄNARE OCH INSTRUKTÖRER på svenska: https://link.webropolsurveys.com/S/3E8F09E3C6BB77FC

LIIKUNTARIEHA SATEENKAARIPERHEILLE

HOT:n ja PK-seudun Sateenkaariperheiden yhteistyössä järjestämään iltapäivään 2.9. Eläintarhan urheilukentällä osallistui n. 40 lasta ja 40 aikuista. Lapsia ja aikuisia liikutettiin seuraavissa lajeissa: 60m juoksu, pallon heitto, pituushyppy, sukkulaviesti, perhefutis, painonosto ja kahvakuulailu. Perhefutis toteutettiin yhteistyössä Suomen Palloliiton ja jalkapalloseura FC Kontun kanssa. Tapahtumassa järjestettiin lisäksi Sirkus Magentan sirkus-työpaja, jossa opiskeltiin mm. jonglöörausta.

Kiitos kaikille ohjaajille ja yhteistyötahoille onnistuneesta tapahtumasta!

PRIDE COOPER 2018

Kiitos 14 osallistujalle ja kannustusjoukoille! Erityiset onnittelut ja tsempit upeasti juosseille lapsille! Tässä tulokset:

Jussi A 2290 / Asko M 2580 / Jukka H 2820 / Kuura V 2215 / Pii V 1980 / Anette A 2220 / Miika O 2840 / Titti L 2240 / Jeppe B 1120 / Kati H 1120 / Jyrki P 2470 / Santtu S 1670 / Martin S 2210 / Aija S 2490.

Rekisteriseloste on päivitetty

Katso seloste täältä: http://www.hot.fi/index.php/HOT/Rekisteriseloste.

HOT:N VUOSIKOKOUS 2018

HOT:n vuosikokous 2018 pidettiin 9.4. Holiday Inn Centressä Helsingissä. Osallistujia oli 10.

Kokouksessa valittiin HOT:lle uusi hallitus, joka on seuraava: Erika Patrikainen (puheenjohtaja), Leena Häyhtiö (hallituksen jäsen), Esa Iivari (hallituksen jäsen), Tuija Korpela (hallituksen jäsen), Tanja Matilainen (hallituksen jäsen), Olli Turunen (hallituksen jäsen), Jari Vanha-Eskola (hallituksen jäsen), Mervi Kuusisto (varajäsen) ja Marko Toljamo (varajäsen).

Lisäksi käsiteltiin ja hyväksyttiin vuosikertomus ja tilinpäätös 2017 sekä vuosisuunnitelma ja budjetti 2018.

PRIDE COOPER 2017

Kiitos osallistujille ja kannustusjoukoille! Tässä tulokset:

Hannu T 2740 / Jyrki P 2410 / Jeppe 910 / Marko K 2560 / Risto O 3200 / Jari P 3190 / Jukka H 3240 / Satu 2560 / Aija S 2560 / Timo P 3200 / Miika O 2900 / Emma L 2000 / Antti LK 2940 / Teivo T 2300 / Trilce T 1950

HOT & HELSINKI PRIDE 2017

KESKIVIIKKO 28.6. Tervetuloa kaikille, perinteiselle Pride Cooperille Eläintarhan urheilukentälle 28. kesäkuuta 2017 klo 18 (starttiaika). Toivottavasti olette jo alkaneet harjoittelunne myös Pariisia ajatellen. Eltsussa on kiva treenata ja sateen sattuessa voi mennä maan alle tunneliin treenaamaan.

Hyvää kesän alkua ja intoa treeneihinne & Cooperiin!

PERJANTAI 30.6. Liikkukaa - Sports For All ry, TUL ja HOT ry yhdessä järjestävät Respect Pride- jalkapalloturnauksen Helsinki Pride -viikon perjantaina 30.6. Tapahtuman suojelijana toimii kansanedustaja Silvia Modig.

Tule mukaan mukavaan jalkapalloturnaukseen, missä ei vaadita maajoukkuetason osaamista. Riittää, että on intoa liikkua ja nauttia kesästä, Fair Play hengessä!

Tänä vuonna pelaamme kolmessa eri sarjassa: Sekajoukkueet, naistenjoukkueet ja miestenjoukkueet.

Kokoa itsellesi vähintään 7 hengen joukkue ja ilmoittaudu mukaan 20.6. mennessä, muista ilmoittaa mihin sarjaan joukkue osallistuu. Voit myös tulla mukaan suoraan kentälle puoli tuntia ennen turnauksen alkamista ja pääset mukaan pelaamaan yhteisjoukkueeseen (sekajoukkue). Yksittäiset pelaajat voivat ilmoittautua myös etukäteen. Paikalle voi tulla myös katsomaan pelejä, kuuntelemaan musiikkia ja kannustamaan joukkueita.

Tapahtuma on kaikille maksuton, iloisen mielen liikuntatapahtuma.

HOT vastaa tapahtuman kioskimyynnistä.

Pelit pelataan 7vs7 ja puolikkaalla kentällä. Peliaika on 20 minuuttia. Pelit pelataan Töölön Pallokentällä 1 & 2 (Urheilukatu 1-5). Ilmoittautumiset ja lisätietoa minkkinen.minna@gmail.com

HOT:N VUOSIKOKOUS 11.4.2017

HOT:lle valittiin vuosikokouksessa 11.4. uusi hallitus, joka on seuraava: Erika Patrikainen pj., jäsenet: Leena H, Tuija Korpela, Olli Turunen, Jari Vanha-Eskola. Varajäsenet: Esa Iivari, Tea Naskali. Kokouksessa päätettiin myös perustaa EuroGames Helsinki niminen rahasto, josta tuetaan tuleviin EuroGameseihin, Gay Gameseihin tai OutGameseihin osallistuvia HOT:n jäseniä. Rahastoa hallinnoi HOT:n hallitus. Lisätietoja tulee seuraavassa jäsenpostissa.

HOT jäsenposti 1/2016

Tässä jäsenpostissa on tietoa uudesta jäsenedusta GayGaalaan sekä viestin lopussa EuroGames-tietoa. Kevään jäsenmaksusta ilmoitamme erikseen lähiviikkoina. Urheilullista uutta vuotta 2016! T. HOTin hallitus

GAYGAALA 5.2.2016 * Suomen hauskin gaala tulee kolmatta kertaa! #gaygaala LIPUNMYYNTI ON ALKANUT, LIPPUPALVELUSSA JA KULTTUURIKESKUKSEN TOIMIPAIKOISSA. Liput 35 €, Hotin jäsenille kaksi lippua yhden hinnalla, jäsenyys todistettava sisäänpääsyn yhteydessä. Alelippuja on myynnissä rajattu määrä, 2 kpl/jäsen, ja ainoastaan 17.1.2016 asti tai siihen saakka kun niitä on jäljellä, toimi siis nopeasti. Käytä koodia GAL15

Valitettavasti Lippupalvelun liput pitää noutaa itse, sillä verkkokauppa ei toimi, ja jäsenkorttia pitää näyttää lippuja noudettaessa. Ilta alkaa jo heti pian klo 17 iloisen minglauksen merkeissä. Voit myös nauttia maukkaan Show Dinnerin (36€) Prestossa ennen kuin itse Gaala alkaa. Tarjolla on myös kevyempi tapaslautanen (10€), jos niin haluat. Ruokailun voit maksaa lipun oston yhteydessä, pöytävaraus suoraan Ravintola Prestosta. Gaala alkaa noin klo 19 ja siinä on pidennetty väliaika seurusteluun ja hauskanpitoon. Gaala päättyy noin klo 22, jonka jälkeen voi vielä minglailla Prestossa valomerkkiin klo 23.30 saakka.

Tule paikan päälle Savoy-teatteriin juhlistamaan vuoden 2015 sankareita ja luomaan suomalaista homokulttuuria. Gaalan käsikirjoitus ja ohjaus Jukka Kuronen.

GAALAN VIRALLINEN AFTER PARTY! Gaalan jälkeen perjantai-illan juhlatunnelmat jatkuvat tyylikkäästi G Loungessa 04:ään. Ilmainen kuljetus suoraan Savoy-teatterista taksibusseilla G-Loungeen- ei taritse vaihtaa talvisaappaisiin eikä napittaa palttoota. Gaalavieraat pääsylipulla jonon ohi.

Yhteistyössä: Westerback, Viking Line, Barefoot Wine & Bubbly, Cityklinikka, Best Western Premier Hotel Katajanokka, G Lounge Skybar & Club, EuroGames 2016 Helsinki

EUROGAMES HELSINKI * Ilmoittautuminen EuroGames Helsinkiin jatkuu - Hinta on EGLSF:n, eli myös HOT:n, jäseniltä 85 € + 5 € maksulisä. Alennushinnan saa koodilla (Access code) EGLSF2016L. Täältä löytyy ohjeita, jos ilmoittautumisen kanssa on ongelmia: https://docs.google.com/document/d/17R_y7QotH6hJB6FUOsoMAwriimJj891wWuJ-IKXUjtA/ Myös vapaaehtoisia kaivataan lisää! http://www.eurogameshelsinki.org/the-event/registration/

HOT jäsenposti 4/2015

1. EuroGames Helsinki - Uutisia

EuroGamesit ovat jo lähellä, ja nyt on aika toimia. Tapahtuma on suuren luokan ponnistus, ja sen onnistumiseksi tarvitaan mahdollisimman paljon käsiä, jalkoja ja aivoja. Sinäkin voit liittyä vapaaehtoisten joukkoon. Vapaaehtoistyö tällaisessa kisassa on varmasti hauskaa, eikä vaadi keneltäkään liikaa. Vapaaehtoisia tarvitaan sadoittain mm. eri lajeihin, järjestyksenvalvojiksi, kuljettajiksi, ensiapuun, akkreditointipisteeseen jne. Mikään kielinero tai jonkin alan huippuosaaja hommassa ei tarvitse olla, sillä suurin hyöty on avuliaasta ja iloisesta mielestä.

Vapaaehtoisia tarvitaan myös ulkomaisten kisavieraiden majoittajiksi. Euroopassa "hosted housing" eli kotimajoitus tämänkaltaisissa kisoissa on yleistä, joten meidänkin pitää pyrkiä vastaamaan tähän odotukseen (tällä hetkellä hakijoita on jo kymmeniä). Kaikki eivät halua tai heillä ei ole varaa majoittua hotellissa. Kotimajoittajana tarjoat siis yhdelle tai useammalle henkilölle punkan ja huoneen, jossa kisavieras voi asua tapahtuman ajan. Voit toki valita, majoitatko naisia vai miehiä. Ensimmäisille haluamme varmistaa majoituspaikat jo tänä vuonna, jotta he voivat huoletta varata matkansa, joten ilmoittaudu majoittajaksi mahdollisimman pian!

Osoitteesta eurogameshelsinki.org löytyy rekisteröintilinkki, jossa voi kirjautua vapaaehtoiseksi ja myös kotimajoittajaksi. Lomakkeella on ehdotuksia ja kysymyksiä, joihin vastaamalla löydät itsellesi parhaan mahdollisen vapaaehtoistyön. Ja kun olet ilmoittautunut järjestelmään, pääset vapaaehtoisten sähköpostilistalle, josta saat jatkossa tietoa sinua kiinnostavista tapahtumista ja tehtävistä. Samalla saat tunnukset, joilla voit muokata täyttämiäsi kohtia, ja samoilla tunnareilla pääset rekisteröitymään vaikka kilpailijaksi.

Kaikki vapaaehtoiset saavat tapahtuman ajaksi HSL:n eli Helsingin seudun liikenteen ilmaisen joukkoliikennelipun. Lisäksi EuroGames-organisaatio yrittää järjestää vapaaehtoisille muita etuja, kuten ilmaista syötävää ja juotavaa, tapahtumalippuja ja t-paidan. Lisätietoa vapaaehtoisuudesta saat sähköpostilla: volunteers.eg2016@hot.fi.

Markkinointiapua jokainen voi tarjota jakamalla some-päivityksiä sivultamme https://www.facebook.com/EuroGamesHelsinki ja käyttämällä tapahtuman virallista hashtagia #eurogameshel. Pyrimme markkinoimaan kisoja myös erilaisissa tapahtumissa Suomessa ja Euroopassa, joten jos olet osallistumassa sellaiseen ja haluat samalla promota EuroGames Helsinkiä, saat mukaasi markkinointimateriaaleja (flyereita, t-paitoja jne.) ottamalla yhteyttä eurogames@hot.fi.

Jos olet aikeissa osallistua kisoihin kilpailijana, sekin kannattaa tehdä mahdollisimman pian. On tärkeää, että ulkomaalaiset näkevät suomalaisten jo ilmoittautuvan mukaan. Mitä enemmän meitä Suomessa asuvia on ilmoittautunut, sitä luotettavammalta ja varmemmalta kisat näyttävät ulospäin. Erityisesti joukkueiden ja joukkueissa urheilevien on tärkeää jo ilmoittautua mukaan. Kannattaa muutenkin toimia pian, sillä kisamaksu nousee vuoden vaihteessa 70 eurosta 90 euroon! Alennuskoodi HOT:n jäsenille on EGLSF2015EB. Erityisesti joukkueiden toivotaan ilmoittautuvan ajoissa, jotta ulkomailtakin joukkueet uskaltautuvat ilmoittautumaan!

2. EuroGames Helsinki - T-paidat

EuroGames T-paidat ovat myynnissä ja paidan hinta on 20 €. Paitojen myynti ja nouto tapahtuu osoitteesta Flemingkatu 9 A 2 katutaso tai sopimuksen mukaan. Lisätietoja paidoista voi kysellä osoitteesta: tilaukset@hot.fi

Tarkoituksena on myöhemmin syksyllä käydä lajien harjoitusaikoina esittelemässä paitoja, jolloin voi myös tehdä tilauksen. Lisätietoja tästä tulee myöhemmin.

3. Lajit ovat palanneet kesätauolta.

HOTin lajit ovat palanneet kesätauolta. Useimmissa lajeissa on toiminta alkanut syyskuun alkupuolella. Katso lajikohtaiset tiedot www.hot.fi

Lisäksi futsaliin kaivataan lisää pelaajia! 25.10. alkaen sunnuntai-iltaisin klo 19.30-21 pelataan Ylä-Malmin peruskoululla (Kirkonkyläntie 17) rennosti mukavalla porukalla. HOTin futsal on avoin kaikille sukupuolesta ja tasosta riippumatta. Varusteiksi riittää sisäpelikengät. Kausimaksu riippuu osallistujamäärästä (n. 25-30e/kausi). Lisätiedot ja ilmoittautumiset: salijalkkis@hot.fi

        Syysterveisin,  HOTin hallitus

Pride-kulkue 2015

la 27.6.2015

HOT:n ja EuroGamesien yhteinen rekka matkasi iloisten juhlijoiden kera Kaivopuistoon aurinkoisessa säässä. Reitin varrellakin ihmiset olivat juhlatunnelmissa, mikä nostatti kyytiläisten tunnelmia entisestään. EuroGames-flyerit ja -tatuoinnit tekivät nopeasti kauppansa, mikä toivottavasti heijastuu osallistujamääriin :)

Pride-cooper 2015

ke 24.6.2015

Perinteinen Pride-cooper juostiin sadekuuroisena keskiviikkona 24.6.2014 klo 18.30 Eläintarhan urheilukentällä. Tean ohjaaman alkulämmittelyn jälkeen rataa kiersi kaikkiaan 33 sadetta uhmannutta juoksijaa.
Omaa tulostaan voi käydä vertaamassa ikäluokkansa vertailuryhmiin wikipediassa. Kuvia tapahtumasta on HOTin Facebook-sivuilla. Kiitos kaikille tapahtumassa fyysisesti ja/tai henkisesti mukana olleille! Tulokset alla (metreissä) etunimen mukaisessa aakkosjärjestyksessä:

Aleksanteri V 2790 / Asko S 3290 / Aulis L 2775 / Elina J 3025 / Elina L 2455 / Erja L 2040 / Gerry I 2000 / Hannu T-E 2810 / Heikki K 2690 / Iida M 2160 / Iiris R 2560 / Ilmari L 2220 / Jeppe B 2180 / Joonas K 2300 / Juha M 2600 / Juha S 2400 / Jussi H 3425 / Jussi O 3030 / Jyrki P 2350 / Krista R 2360 / Laura W 2750 / Miikka R 3100 / Mikko L 2550 / Mikko M 2205 / Nikke L 2350 / Ossi m 2670 / Pekka S 2495 / Petteri H 2310 / Riku N 2325 / Risto O 3100 / Satu T DNF / Usva L 2860 / Vesa K 2310 /

Beachpeli-ilta 2015

ti 23.6.2015

Beachilla ehdittiin pelailla tunnin verran ennen kuin sade saapui häiritsemään tapahtumaa. Osallistujia oli mukavasti, n. 30. Kiitos teille ja otetaan ensi vuonna uusiksi!

Vuosikokous 2015

Kokouksessa valittiin seuralle uusi hallitus: Puheenjohtajana jatkaa Erika Patrikainen ja muut jäsenet ovat Jari Vanha-Eskola, Olli Turunen, Hannu Taka-Eilola, Simo Tofferi, Juha Meronen ja Tuija Korpela. Varajäseniksi valittiin Esa Iivari ja Mika Rossi.

Vuoden Tsemppariksi 2014 valittiin äänestyksen perusteella uinnin lajivetäjä Esa Iivari. Kiitos äänestäneille!

Osallistujia kokouksessa oli 15.

HOT tilaa seura-asut

EuroGames Tukholmassa 5.-9.8.2015 ja Helsingissä 29.6.-2.7.2016 lähestyvät, joten on aika uudistaa ja yhtenäistää seuramme edustusasut. Tilaamme Noname:lta meille räätälöidyn asukokonaisuuden, joka soveltuu hyvin lämmittelyyn, joten sille on käyttöä myös treeneissä.

Tilauksen voit tehdä oman lajisi treeneissä tai sitten tällä lomakkeella. Lomakkeesta näet myös lisätietoja asusta, tilauksesta ja laskutuksesta. Asu on nähtävillä täällä.

Takin hinta on 69€, housujen 40€ ja asun 99€.

Sovitusasut kiertävät eri lajeissa seuraavasti (Huom! listaa päivitetään vielä myöhemmin ja voit mennä tarvittaessa sovittamaan asua toisen lajin treeneihin):

4.11. Lentopallo M
5.11. Sähly M
7.11. Lentopallo M
8.11. Sulkapallo
10.11. Sulkapallo
13.11. Sulkapallo
16.11. Aerobic
27.11. Lentopallo N
28.11. Sähly N
30.11. Futsal
2.12. Uinti
Tampereella puvut ovat sovitettavissa Noname Brand Storessa 11-13.11 ja 18—20.11, klo 13-18

Noname Brand Store
Satamakatu 26
33200 TAMPERE

H.O.T. ry:n säännöt ovat muuttuneet

Kevätkokouksessa 2014 hyväksytyt säännöt ovat nyt virallisesti hyväksytty. Uudet säännöt voit lukea täältä.

Muutokset koskevat yhdistyksen kokousten määrää, joka muutettiin kahdesta vuosittaisesta kokoukouksesta yhteen, joka pidetään aina keväällä. Lisäksi muutettiin koollekutsumiseen liittyvää pykälää viittamaan nykyaikaisempiin tiedotuskanaviin.

KESÄTAPAHTUMAT 2014

LA 30.8.

HOT:n kesäpäivä pidettiin Vartiosaaren Kalliorannan Iso-Hovissa la 30.8. Päivän aikana oli vanhan tavan mukaan erilaista huumorilla höystettyä aktiviteettia, kuten lentistä, mölkkyä, grillaamista, saunomista ja uimista. Paikalla oli yhteensä 16 henkilöä.

https://www.facebook.com/hothelsinki

KE 27.8.

Yleisurheilun moniottelu pidettiin ke 27.8. Eläintarhan urheilukentällä. Lajeina olivat: 100 m, pituushyppy, kuula, korkeus ja 400 m, jotka ehdittiin juuri ja juuri suorittamaan kahden sadekuuron välissä. Mukana oli 5 urheilijaa. Tulokset (em. lajijärjestyksessä):
Marko Könönen: 14.12 / 4,73 / 8,75 / 135 / 67,52 / 1515 pistettä
Mika Kalliovirta: 13,87 / 4,75 / 6,04 / 125 / 63,47 / 1438 pistettä
Aulis Lind: 14,80 / 4,22 / 7,99 / 140 / 1.11,44 / 1242 pistettä
Mikko Rantonen: 15,18 / 4,22 / 8,66 / DNS / 1.27,94 / 1097 pistettä
Jouko Rytkönen: DNS / DNS / DNS / DNS / 1.10,00 / 138 pistettä

9.-16.8.

HOT:n joukkue osallistui Clevelandissa USA:ssa pidettyihin Gay Gameseihin. HOT:laisten lajeina ovat tällä kertaa golf ja yleisurheilu. Juha Meronen sai pronssia golfissa.Yleisurheilija Marko Könönen saavutti 5 mitalia: hopeaa moukarissa, kiekossa, keihäässä ja 400 m aidoissa sekä pronssia kuulassa. Lisäksi Marko oli 800 metrillä neljäs. Yleisurheilija Juha Sipilä sai peräti 9 mitalia: kultamitali tuli 3-loikassa ja 200 metrillä, hopeaa 800 metrillä, pituushypyssä ja korkeushypyssä, pronssia 400 metrin sileällä ja 400 m aidoissa. Lisäksi Sipilä sai hopeaa 4 x 100 m viestissä ja pronssia 4 x 400 m viestissä. Viestijoukkueet oli koottu paikan päällä, ja muut juoksijat olivat USA:sta.

http://www.gg9cle.com/

TI 24.6.

Palloilua, aurinkoa ja hiekkaa varpaiden välissä - Tule pelaamaan beachfutista Hietsuun! Järjestämme, osallistujamäärästä riippuen, joko pienimuotoisen turnauksen tai vapaamuotoista pelailua tiistaina 24.6. klo 17-21 Hietaniemen uimarannalla.

Ennakkoilmoittautumiset osoitteeseen beachfutis@hot.fi. Noin 30 ensimmäistä mahtuu mukaan. Ilmoittautua voi yksin tai porukalla. Tapahtumalla on säävaraus eli sateen sattuessa tapahtumaa ei järjestetä. Tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen.

KE 25.6.

Perinteinen Pride-cooper juostiin keskiviikkona 25.6.2014 klo 18.00 Eläintarhan urheilukentällä. Rataa kiersi kaikkiaan 26 juoksijaa.
Omaa tulostaan voi käydä vertaamassa ikäluokkansa vertailuryhmiin wikipediassa. Kuvia tapahtumasta on HOTin Facebook-sivuilla.Kiitos kaikille tapahtumassa mukana olleille! Kiitos Restel Oy:lle, joka sponsoroi tapahtumaa lahjoittamalla osallistujille virvoitusjuoman ja juomapullon. Tulokset (metreissä) etunimen mukaisessa aakkosjärjestyksessä:

Anna M 2575 / Anna S 2355 / Aulis L 2660 / Eveliina P 2650 / Gerry I 1800 / Hannu T-E 2670 / Iida M 2180 / Jaana L 2570 / Joonas K 2700 / Juha L 2650 / Juha-Petri 2810 / Jyrki P 2310 / Kaisa L 1480 / Kari J 3170 / Kirsi H 2460 / Marjo M: 2505 / Marko K 2970 / Martin S 2300 / Mikko M 2115 / Reijo R 2180 / Riku N 2665 / Samppa N 3000 / Satu T 1510 / Tero M 3280 / Timo P 2690 / Ville I 2760 /

LA 28.6.

Tule marssimaan HOT:n lipun alle Pride-kulkueeseen. Voit samalla päivittää tietosi HOT:n EuroGames 2016 -hankkeesta tai saada jäsenkortin, jos sellainen sinulta vielä puuttuu.

Lähtö on Senaatintorilta, jonne kokoonnutaan klo 12 alkaen.

http://www.heseta.fi/pride/ohjelma/kulkue


Pride-cooper ja yleisurheilun moniottelu

Pride-cooper juostaan keskiviikkona 25.6.2014 klo 18.00 Eläintarhan urheilukentällä, Vauhtitie 6, 00250 Helsinki. Tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen.

Yleisurheilun moniottelu pidetään keskiviikkona 27. elokuuta Eläintarhan urheilukentällä klo 18.00-20.00. Lajeina ovat: 100 m, kuula, pituus, korkeus ja 800 m. Tapahtuma on HOTin jäsenille ilmainen.


KEVÄTKOKOUS 2014

Hyvä H.O.T. ry:n jäsen, (English translation in the end)

yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous pidetään perjantaina 4.4.2014 kello 19.00 Holiday Inn Messukeskuksen saunatiloissa, osoitteessa Messuaukio 1, 00520 HELSINKI. Saunatilaan pääseen suoraan hissillä.

Kokouksen esityslistalla: 1. Kokouksen avaus 2. Kokousvirkailijoiden valinta 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltainen 4. Esityslistan hyväksyminen 5. Tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen esittely sekä tilintarkastajan lausunto 6. Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä 7. Sääntömuutos 8. Muut esille tulevat asiat 9. Kokouksen päättäminen

Hallitus esittää yhdistyksen sääntöjä muutettavaksi siten, että jatkossa riittää yksi yhdistyksen kokous vuodessa ja että kokouskutsu voidaan julkaista sanomalehden sijaan yhdistyksen kotisivuilla. Tarkka esitys muutoksista löytyy täältä:
https://docs.google.com/document/d/1_lynDI5OxBkOeOo5e5gakIDBHeLVWFYAzcu8rStOcSw/edit?usp=sharing

Kokouksen jälkeen on mahdollisuus jatkaa illanviettoa klo 23 asti. Käytössä on yksi sauna - ottakaa omat juomat ja pyyhkeet mukaan. Pientä purtavaa on tarjolla.

Tervetuloa!

H.O.T. ry Hallitus

-- In English

Dear member of H.O.T.,

the Annual Spring meeting will be held on Wednesday, 04/04/2014 at 19.00 at Holiday Inn Messukeskus sauna (Helsinki Exhibition and Convention Centre), Messuaukio 1, 00520 Helsinki.

On the agenda: 1. Opening of the Meeting 2. Election of the meeting officials 3. Meeting decision making and legality 4. Agenda 5. presentation of the annual report and financial statements and the auditor's statement 6. Discharging the board 7. Changing of by-laws 8. Discussion 9. Closing of the meeting

The board proposes to change the by-laws to have only one annual official meeting and publish the invitation in our web page instead of a newspaper.

After the meeting, you can continue the evening at the sauna until 23 o'clock. There is one sauna - bring your own drinks and towel. Some snacks are offered.

Welcome!

H.O.T. ry The Board


Lähde Mommilanjärven kirkkovenesouteluun

Kirkkovenesoutelu järjestetään LAUANTAINA 19.7.2014. Tapahtuman luonne on nimenomaan kirkkovenesoutelu, ei soutukilpailu. Ajat toki otetaan, mutta niitä ei ilmoiteta missään paremmuusjärjestyksessä, eikä voittajaa julisteta. Paitsi teemaan sopivimmin pukeutunut joukkue palkitaan! Veneessä on neljätoista soutajaa + perämies.

Soutumatka on noin 11 km, ja siinä menee aikaa noin tunti. Kaikki terveet kykenevät soutamaan tuon matkan ja ajan. Kirkkovenelähdöt ovat alustavien tietojen mukaan klo 9:30, 11:00, 12:30, 14:30 ja 16.00. Aamupäivän lähdöt on suosituimpia, ja silloin on myös enemmän katsojia paikalla. Alueella on markkinatori ja ravintola-/kahvilapalveluja.

Hinta on 595 euroa per vene eli noin 40 euroa henkilöltä.

Soutua on mahdollisuus harjoitella Mommilanjärvellä noin pari viikkoa ennen tapahtumaa. Veneen vuokra harjoituksiin on ollut 50–100 euroa illaksi. Helsingissä esim. merimelojilla on myös kirkkoveneitä vuokralle jos haluaa harjoitella.

Alustavat ilmoittautumiset mahdollisimman pian sähköpostilla: juha.p.koskinen@gmail.com

Kerro viestissäsi:
– Nimesi ja yhteystietosi
– haluatko ”soutelijoiden” veneeseen vai haluatko soutaa mahdollisimman lujaa ja tosissaan.
– onko sinulla aiempaa soutukokemusta kirkkoveneistä
– haluatko toimia perämiehenä? (Perämies ei souda, vaan vain ohjaa venettä ja määrää soututahdin ja pysäytykset. Perämies on vastuussa kotivakuutuksellaan veneestä!)
Sitova ilmoittautuminen ja maksu myöhemmin siten kun virallinen ilmoittautuminen alkaa. (Jokainen hoitaa sijaisen tilalleen, jos ei pääsekään paikalle.)


HOT liittyi kansainväliseen Pride Houseen

HOT järjestää gayclub Herculeksen kanssa Pride House Helsinki -kisakatsomon. Ovet avautuvat sunnuntaina 16.2. klo 18.30 Suomi - Kanada jääkiekkopeliä varten. Tervetuloa! Helsinki on osa kansainvälistä Pride House -verkostoa, joka luotiin paikkaamaan itse olympiakisakaupunki Sotshista puuttumaan jäänyttä Pride House -tapahtumaa. Pride Housella on tarkoitus osoittaa tukea venäläisille hlbti-ihmisille ja edistää tasa-arvoa urheilussa.


Syyskokous ja pikkujoulu 2013

Erika Patrikainen puheenjohtajaksi

HOT ry:n syyskokous ja pikkujoulu pidettiin 15.11.2013 Gay club Herculeksessa Helsingissä.

Kokouksessa valittiin yhdistyksen uudeksi puheenjohtajaksi varapuheenjohtajana viime vuosina toiminut Erika Patrikainen. Puheenjohtajana vuosia ollut Marko Toljamo siirtyi hallituksen jäseneksi, johon toimeen valittiin edellisestä hallituksesta myös Jari Vanha-Eskola, Olli Turunen ja Iina Sipilä. Hallituksen neljän jäsenen jättäydyttyä asettumasta ehdolle, valittiin uusina varsinaisina jäseninä hallitukseen Simo Tofferi ja Hannu Taka-Eilola. Yhdistyksen varajäseniksi valittiin Juha Meronen ja Sara Kulp.

Syyskokouksessa HOT ry luovutti tunnustuspalkinnon seuran varapuheenjohtajana toimineelle Erikalle kansainväliseen työn ansioista. Erika on edustanut seuraa kattojärjestömme EGLSF:n vuosikokouksissa, toimi aktiivisesti Eurogames-kisojen saamiseksi Helsinkiin sekä järjestänyt kiitosta saaneita kv. sählyturnauksia pk-seudulla. HOTin Vuoden tsemppari -palkinto myönnettiin ja luovutettiin seuran pitkäaikaiselle ja aktiiviselle jäsenelle Aulikselle ansioistaan ryhmähengen kohottajana ja muiden innostajana. Yllätyspalkinnot hyväntuulisuudesta treeneissä jaettiin Katjalle ja Miikalle. Palkinot lahjoitti Restel Oy.

Syyskokouksessa vahvistettiin niin ikään hallituksen esitys yhdistyksen toimintasuunnitelmasta (tulee nähtäville kotisivuille), tulo- ja menoarviosta sekä liittymis- ja jäsenmaksun suuruudesta, joka nousee ensi vuodesta alkaen 15 euroon yleisen kustannustason noususta johtuen. Jäsenmaksu on ollut 10 euroa ko. valuuttaa siirtymisestä lähtien.

YU-MONIOTTELU ELTSULLA 18.9.

Kaikille avoin yleisurheilumoniottelu järjestetään keskiviikkona 18.9. klo 18.00 Eläintarhan urheilukentällä. Lajeina ovat 100 m, kuula, pituus, korkeus ja 800 m. Tervetuloa mittauttamaan oma taso ja tuloskunto!

KESÄPÄIVÄ JA MITALIJUHLA VARTIOSAARESSA NYT LAUANTAINA 17.8.

KESÄPÄIVÄ JA MITALIJUHLA VARTIOSAARESSA NYT LAUANTAINA 17.8.

HOT:n perinteinen kesäpäivä järjestetään lauantaina 17.8. Vartiosaaren Pikku-Hovissa. Soutuvenekyyti saarelle on vain ja ainoastaan klo 14.00. Päivän aikana on vanhan tavan mukaan erilaista huumorilla höystettyä aktiviteettia, kuten tennis (ota omat välineet mukaan), mölkky, tikanheitto sekä grillaamista (ota omat juomat ja eväät mukaan) ja saunomista (ota pyyhe ja uima-asu).

Venepaikalle (Reposalmentie 1) pääset Herttoniemen metroasemalta busseilla 88 ja 89 (Katso: Reittiopas.fi).

Saarelle pääsee myös julkisella kuljetuksella Hakaniemen rannasta. (Katso http://www.suomensaaristokuljetus.fi/?cat=13).

Myös ystävät & tuttavat ovat tervetulleita. Huomioithan, että saarelle ei saa tuoda lemmikkieläimiä.

Kesäpäivä on samalla Antwerpenin Outgamesien mitalijuhla. Tule kohottamaan malja mitalisteille ja muille kilpailuihin osallistuneille. Mitalistit, muistakaa ottaa mitalit mukaan.

HOT HELSINKI-PRIDESSÄ 2013

Lauantai 29.6.
Tule HOTin Pride-kulkueryhmään! Kokoontuminen Senaatintorilla kello 12.00 alkaen. Löydät HOTin ryhmän sen liehuvasta lipusta. Ryhmän lähtöpaikka on Aleksanterinkadun vieressä jonkin verran Herculeksen ja Mann's streetin rekan takana heti Helsingin Gayteatterin perässä.
Kulkue starttaa kello 13.00 ja kulkee reittiä Senaatintori - Aleksanterinkatu - Mannerheimintie - Hakasalmen puisto. Kulkuetta valvovat palkatut järjestyksenvalvoja ja poliisi. Kaikkien tulee noudattaa heidän ohjeitaan marssin aikana. Mikäli epäilet jotain uhkaa kulkueessa tai näet jotain epäilyttävää marssiessasi, ilmoita siitä heti järjestyksenvalvojille tai poliisille.
Tapahtuman teemana on tänä vuonna kohtaaminen. Teemalla haetaan uskallusta kohdata jokainen omana itsenään ja antaa jokaisen määritellä itse itsensä. Pride-kulkue on ennen kaikkea värikäs hyvänmielen marssi, joten värikkyys on tervetullutta! Pukeudu mielellään HOTin asuun ja Ota mukaan HOT-aiheista rekvisiittaa. Muista varautua sään mukaisesti sekä varata vettä mukaan, sillä torilla ei ole vesipistettä.

Sunnuntai 30.6.
Klo 13-14.30 leikkimielinen pelipäivä , jonka päälajina tänävuonna frisbee ultimate -joukkuepeli. Paikka Väinö Tannerin kenttä, Haapaniemenkatu 2, Hki.

Keskiviikko 26.6.
HOTin järjestämään Pride Cooperiiin osallistui tänä vuonna yhteensä 32 juoksijaa ja kävelijää. Perinteisesti kaikille avoimen ja ilmaisen 12 minuutin kuntotestin lähtölaukaus ammuttiin Eläintarhan yleisurheilukentällä klo 18 yhteisen alkulämmittelyn jälkeen. Cooperin testi ei ole kilpailu, vaan sillä mitataan omaa kuntoa. Osallistujille jaettiin hotelli- ja ravintolaketju Restel Oy:n lahjoittamia yllätyspalkintoja.
Anna S: 2300 / Anni: 2195 / Arja W: 2700 / Aulis L: 2700 / Eija T: 1670 / Elina T: 2200 / Elisa N: 2525 / Eveliina: 2580 / Hannu T-E: 2770 / Ilkka J: 2630 / Joonas: 2575 / Joonas K: 2800 / Juha M: 2600 / Jyrki P: 2415 / Marjo: 2170 / Marjo K: 2650 / Martin S: 2550 / Matti: 2830 / Mikko: 2060 / Mikko R: 2620 / Minna K: 2430 / Nina P: 1700 / Olli: 2480 / Patrik V: 2630 / Pekka S: 2505 / Santtu S: 2080 / Satu T: 1380 / Sissi E: 2200 / Tero M: 3100 / Vesa K: 2400 / Vesa M: 2850.UUSI LAJIKOKEILU

Tervetuloa kokeilemaan purjelentoa Nummelan lentokeskukseen 26.5. sunnuntaina!
Tutustumislennolla kaksipaikkainen purjekone hinataan 500 metrin korkeuteen ja oppilas pääsee kokeilemaan lentämistä turvallisesti lennonopettajan kanssa. Oppilaan maksimipituus on 195cm ja maksimipaino 105kg.
Tutustumislennon hinta HOTin jäsenille on 50€ ja viimeinen ilmoittautumispäivä on 12.5. sunnuntaina.
Ilmoittautumiset ja lisätiedot: heidi.pauliina@gmail.com. Säävaraus.
Lisätietoa purjelennosta: http://www.ilmailuliitto.fi/fi/lajit/purjelento.

Hyvä H.O.T. ry:n jäsen,


yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous pidettiin 10.4.2013 Reaktorin saunatiloissa Helsingissä.

Kokouksessa esiteltiin ja vahvistettiin tilinpäätös ja toimintakertomus, luettiin tilintarkastajan lausunto ja päätettiin myöntää vastuuvapaus toimineelle hallitukselle.
Kokouksen jälkeen kokoonnuttiin vielä yhteiseen illanviettoon saunoineen.


HOT ry sai järjestettäväkseen EuroGames 2016 -tapahtuman Helsingissä!


H.O.T. ry on saanut järjestettäväkseen vuoden 2016 kansainvälisen EuroGames-tapahtuman. Asiasta päätti eurooppalaisten hlbti-urheiluseurojen kattojärjestön EGLSF:n vuosikokous Antwerpenissa 3.3.2013.

Kattojärjestö European Gay and Lesbian Sport Federationiin kuuluu noin 120 seuraa noin 20 eri Euroopan maasta. Kisat myönnettiin Helsinkiin yksimielisesti ilman vastaääniä. Samassa kokouksessa päätettiin myös vuoden 2015 kisoista, jotka järjestetään Tukholmassa. EuroGames-kisoja ei ole aikaisemmin järjestetty Pohjoismaissa lukuun ottamatta vuoden 2003 Kööpenhaminan kisoja.

EuroGamesit, eurooppalaisten hlbti-ihmisten mestaruuskisat, ovat suurin urheilutapahtuma lesboille, homoille ja bi-seksuaaleille sekä trans- ja inter-henkilöille Euroopassa. Kisat ovat monen eri urheilulajin yhteistapahtuma. Kisoihin otetaan mukaan osallistujia myös Euroopan ulkopuolelta.

EuroGamesit järjestetään Suomessa 29.6. – 2.7.2016. Tapahtuma-ajaksi on valittu Helsinki Pride -viikko. Tapahtuman urheilulajeina Helsingissä tulevat olemaan sulkapallo, keilailu, tanssi, lentopallo, jalkapallo, yleisurheilu, maastojuoksu ja uinti. Lajeista tennis järjestetään Espoossa, sähly Vantaalla ja golf Ypäjällä. Osa lajeista tullaan järjestämään yhteistyössä muiden urheiluseurojen kanssa.

EuroGamesit ovat ns. isot kisat tai pienet kisat riippuen järjestäjän resursseista sekä maailmanlaajuisten hlbti-kisojen (Gay Games tai World Outgames) osumisesta EuroGamesien läheisyyteen. Isoissa kisoissa eri urheilulajeja voi olla mukana jopa 30, jolloin tapahtuman kävijämäärä voi nousta yli 10 000:een. Pienissä kisoissa urheilulajeja on noin 10 osallistujamäärän ollessa noin 5 000. Tukholman kisat tulevat olemaan isot ja Helsingin kisat pienemmät kisat.

Tapahtuma sisältää myös kulttuuria sekä mm. ihmisoikeuksiin liittyviä seminaareja. Näiden järjestämiseksi HOT neuvottelee yhteistyöstä muiden yhdistysten kanssa. Kisojen ajaksi Helsinkiin nousee myös kaikille avoin EuroGames-village, joka toimii kaikkien osallistujien ja kaupunkilaisten kokoontumispaikkana.

Helsingin kisojen budjetti on noin 250 000 euroa. Valtaosa kuluista katetaan osallistumismaksuilla. Hlbti-kisoissa periaatteena on, että kukin osallistuja vastaa henkilökohtaisesti kaikista tapahtumaan liittyvistä kuluistaan.

Helsingin kaupungin tapahtumapäällikkö Saila Machere onnitteli kisojen saamista pääkaupunkiimme tuoreeltaan:

”Onnittelut HOT ry:lle hyvin tehdystä ja voitokkaasta hausta. Näin saimme Helsinkiin hienon ja kansainvälisen tapahtuman! Kilpailijat pääsevät paitsi käyttämään kaupungin monipuolisia urheilu- ja liikuntapaikkoja, niin myös nauttimaan Helsingin palveluista ja kesäfiiliksestä fun & functional -hengessä.”

H.O.T. ry on suomalainen seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvien kuntoilu-, liikunta- ja kilpailuseura. Seura on voittoa tavoittelematon, itsenäinen ja riippumaton yhdistys joka on perustettu vuonna 1997. Yhdistys on vapaaehtoisuuteen ja harrastajien aktiivisuuteen perustuva järjestö, jossa on tällä hetkellä noin 350 jäsentä. Lajivalikoimaan kuuluu parhaillaan yli 20 eri lajia.

Marko Toljamo, HOT ry, puheenjohtaja puheenjohtaja@hot.fi, 050 521 9821

www.hot.fi www.eglsf.info

Word Outgames 2017 Miamissa


Seuraava World Outgames -tapahtuma järjestetään Miami Beachilla USA:ssa vuonna 2017. Päätöksen kisapaikasta teki katto-organisaatio GLISA 28.2.2013 Antwerpenissa. Miamin kanssa kisapaikasta kilpaili Islannin Reykjavik.

HOTin syyskokous, 15-vuotisjuhla ja pikkujoulu järjestettiin 16.11.2012 ravintola Krullassa Helsingissä.


Mukana oli yhteensä 75 juhlijaa, joista osa kutsuttuja yhteistyökumppaneita. Juhlassa palkittiin seuran ansioituneita jäseniä, joista Kirsti L. ja Markus J. saivat seuran lasiplaketin ja kylpylälahjakortin. Seuran historian järjestyksessään kolmas Vuoden tsemppari -palkinto myönnettiin pitkäaikaiselle jäsenelle, kestävyysjuoksija Jouko R:lle. Ylimääräinen palkinto annettiin niin ikään pitkäaikaiselle aktiivijäsenelle Göran L:lle. Yllätyspalkintona jaettiin hotellilahjakortti paikalla olleista naisista sille, joka oli heistä viimeksi liittynyt HOTin jäseneksi. Palkinto meni Elisa N:lle.
Puheen ja palkitsemisten ja arpajaisten jälkeen tervehdyksensä 15-vuotiaalle seuralle esittivät Mikko Autio ja Mika Rossi Helsingin Gay-teatterista, pääsihteeri Aija Salo Setasta sekä Mikko Kivinen Ranneliike.netistä.
Ravintola Krullan valmistaman maukkaan illallisen jälkeen ohjelmassa oli yllätysartisti. Puolen tunnin viihdyttävän musiikkiesityksen esitti Suomen mr. euroviisu Petri Laaksonen kaimansa säestyksellä.
Itse juhlaa edesi seuran sääntömääräinen syyskokous, jossa vahvistettiin hallituksen esittämä vuoden 2013 toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä liittymis- ja jäsenmaksun suuruus, joka pysyy edelleen 10 eurossa kalenterivuodelta. Syyskokous valitsi myös hallituksen tulevalle vuodelle. Valituksi tuli istuva hallitus kokonaisuudessaan varsinaisten jäsenten osalta. Kaksi varajäsentä vaihtui, kun nykyiset luopuivat paikastaan uusien halukkaiden hyväksi. Hallitus vuodelle 2013 on:
Marko Toljamo, pj.
Erika P.
Ismo K.
Olli T.
Iina S.
Tea N
Jari V-E.
Elisa N. (varajäsen)
Markus H. (varajäsen).

Kansainvälinen sählyturnaus Campossa 21.-22.9.2012. Lue lisää etusivun linkistä.

HOT:n Pride-cooper ja yleisurheilun moniottelu järjestetiin 5.9.2012 Eläintarhan urheilukentällä. Cooperiin osallistui kuusi miestä.

Cooperin tulokset
Mika K: 3070 m
Jesus L: 2930 m
Marko T: 2665 m
Hannu T-E: 2660 m
Vesa K: 2440 m
Jyrki P: 2310 m

Moniottelun, joka suoritettiin heti Cooperin testin perään, lajeina olivat 100 m, pituushyppy, korkeushyppy, kuulantyöntö ja 400 m. Vaikka kisa oli moniottelu, osallistua saattoi joko yhteen tai useampaan lajiin. Kaikkiin lajeihin osallistui 7 miestä ja 1 nainen. Ajat ovat käsiaikoja.

Moniottelun tulokset
Aulis L: 1446 p. 100m:13,12 / pit:419 / kuula:720 / kork:143 / 400m:1.14,6
Mika K: 1410 p. 100m:14,12 / pit:470 / kuula:630 / kork:130 / 400m:1.04,4
Marko T: 1253 p. 100m:13,65 / pit:446 / kuula:793 / kork: 125 / 400m:1.17,4
Jesus L: 1082 p. 100m:14,62 / pit:414 / kuula:661 / kork:115 / 400m:1.08,11
Juha M: 842 p. 100m:15,63 / pit:352 / kuula:641 / kork:130 / 400m:1.19,1
Hannu T-E: 803 p. 100m:15,30 / pit:413 / kuula:629 / kork:115 / 400m:1.22,4
Erika P: 529 p. 100m:17,74 / pit:330 / kuula:700 / kork:105 / 400m:1.30,3
Jyrki P: 458 p. 100m:16,03 / pit:294 / kuula:528 / kork:105 / 400m:1.24,8
Vesa K: 100m:15,96

Kesäpäivä Vartiosaaressa pidettiin 18.8. klo 14.-21. Ohjelmassa oli perinteisesti tikkakisa, grillaamista, uimista ja saunomista ja kahvittelua. Mukana oli 14 henkeä.

EG2012-mitalijuhla järjestettiin 24.8.2012 Herculeksessa klo 21.30. HOT tarjoasi onnitteludrinkin kaikille läsnäolleille. 20 mitalistista oli paikalla 6, jotka palkittiin hotellilahjakortilla.

HOTin n. 30-henkinen edustusjoukkue toi 23 mitalia Eurogameseista

Unkarin Budapestissä järjestettiin 27.6. - 1.7.2012 seksuaali- ja sukupuolivähemmistöille suunnatut urheilukilpailut, Eurogamesit. Tapahtumaan odotettiin yhteensä 6000 vierailijaa, joista n. 3500 ennustettiin olevan urheilijoita. Tavoitteesta jäätiin huomattavasti, eikä katsojia kisapaikoilla juurikaan ollut. Osanottajia oli 40 eri maasta. HOT Helsinkiä kisoissa edusti noin 30 urheilijan joukko. Kisoista voit lukea myös ranneliike.net -sivustolta.

Mitalisateeseen aiemmillakin kisamatkoilla tottunut HOTin kisajoukkue saalisti Budapestin kisoista yhteensä 23 mitalia, joista on 8 kultamitalia. Lue kisoista enemmän valikosta "Kisat ja matkat" sekä Ranneliike.net-sivustolta.

Pirkanmaan SETA etsii soutajia Pirkan Soutuun

Yhteistyökumppanimme Pirkanmaan SETA kyselee soutajia joukkueeseensa Pirkan Soudun toiseen aaltoon lauantaina 28.7.2012. Joukkueeseen tarvittaisiin 14 soutajaa, jolloin joukkueella olisi mahdollista vuokrata oma kirkkovene järjestäjiltä. Omavastuuhinnaksi tulisi 20 euroa, Pirkanmaan SETA maksaisi loput (hinta muuten 45 euroa /hlö, järjestäjän ilmoituksen mukaan). Matka on 35 km. Lisätietoa tapahtumasta Pirkan kierroksen sivulta www.pirkankierros.fi. Kyseessä ei siis ole kilpasarja. Tapahtuma on enemmänkin yhteisöllistä hauskanpitoa. Soutajiksi haluavat voivat ilmoitella kiinnostustaan vapaaehtoistyön koordinaattori Rikulle osoitteeseen riku(at)treseta.fi. Mahdollinen sitova päätös osallistumisesta tehdään heinäkuun puoleen väliin mennessä.

http://pirkanmaanseta.fi/tiedotteet/195-pirkanmaan-seta-etsii-soutajia-pirkan-soutuun

EGLSF:n vuosikokouksen päätöksiä 2012

Juha Meronen kunniajäseneksi Eurooppalaisen HLBTI-urheilun kattojärjestö EGLSF on vuosikokouksessaan myöntänyt suomalaiselle Juha Meroselle EGLSF:n kunniajäsenyyden. Meronen toimi EGLSF:n taloudenhoitajana vuosina 2007–2011. Hän on HOT ry:n perustajajäsen. Meronen ei asettunut enää ehdolle järjestön hallitukseen, joten ei EGLSF:ssä ole tällä hetkellä suomalaisedustusta. Merosen kanssa saman huomionosoituksen sai niin ikään hallituksesta väistynyt Lou Engelfield. Vuosikokous pidettiin Kroatian Spilitissä 2.-4.3.2012.

Vuosikokous käsitteli muun muassa EuroGames-kisoihin liittyviä asioita. Tämän kesän Budapestin EuroGames-kisat (27.6.–1.7.) etenevät suunnitelmien mukaan, mutta ilmoittautumisia ja osallistumismaksuja toivotaan lisää mahdollisimman pian, jotta järjestelyt voivat edetä sujuvasti.

Päätös vuoden 2015 EuroGamesista siirtyi

Kokouksessa piti päättää vuoden 2015 EuroGamesin kisakaupunki, mutta kisapaikka jäi vielä auki, sillä yhtään hakemusta ei ollut jätetty. Manchester oli alun perin halunnut järjestää nämä kisat, mutta sen epäröinti johtuu huonosta taloustilanteesta Isossa Britanniassa, ja heillä kisojen järjestäminen vaatii rahallista tukea kaupungilta, mistä ei ole toistaiseksi varmuutta.

Kokous hyväksyi hallituksen esityksen pidentää hakuaikaa toukokuun 2012 loppuun. Päätös kisajärjestäjästä tehdään kesäkuussa Budapestin EuroGamesien yhteydessä pidettävässä ylimääräisessä vuosikokouksessa.

Saksan Düsseldorf ilmoitti kiinnostuksensa järjestää vuoden 2015 kisat, mikäli Manchester ei jätä hakemusta. Düsseldorf järjestää vuosittain isohkon Düssel-Cupin (n. 700–800 kilpailijaa), joten heillä on järjestelykoneisto jo lähes valmiina. Nämä kisat voidaan tarvittaessa laajentaa EuroGamesiksi.

Helsinki ei ollut jättänyt alkuperäisen suunnitelman mukaista kisahakemusta vuodelle 2015 sen takia, että edellinen AGA (EGLSF:n vuosikokous) päätti, että vuoden 2015 kisat ovat ns. isot EuroGamesit, jotka Manchester oli alun perin innokas järjestämään. HOTin resurssit riittävät tässä vaiheessa vain pienempien kisojen läpi viemiseen. Pienemmätkin kisat tarkoittavat kuitenkin n. 10 eri urheilulajia ja n. 3000 osanottajaa.

Periaatteessa isot ja pienet kisat vuorottelevat, mutta rytmiin on tullut erikoisjärjestelyjä siksi, että EuroGameseja ei järjestetä ollenkaan vuosina 2013, jolloin pidetään Outgamesit Antwerpenissa eikä 2014, jolloin pidetään Gay Gamesit Clevelandissa. HOTin edustajat vuosikokouksessa hyväksyivät viime vuonna enemmistön päätöksen siirtää pienemmät kisat vuodelle 2016.

2016 kisataan Helsingissä?

Toistaiseksi ainoastaan HOT Helsinki on ilmoittanut kiinnostuksensa järjestää vuoden 2016 EuroGamesit, joiden valmistelut ovat jo käynnissä, mikä sai myönteistä huomiota kokousedustajien keskuudessa Splitissä. Päätös vuoden 2016 kisoista tehdään vuosikokouksessa Anterwepenissä 2-3.3.2013.

GayGamesit ja Outgamesit yhteen?

Kokous käsitteli myös ns. 1QE -projektia (2018 One Single Global Event). Kyseessä on FGG:n (GayGames) ja GLISA:n (OutGames) yritys järjestää yhdessä vuoden 2018 urheilutapahtuma, työnimellä "GayGames - Outgames - together 2018". Tällä hetkellä hanke ei voi edetä, ennen kuin FGG on muuttanut sääntöjään, mutta pieni vähemmistö yrittää viivyttää hanketta. Sääntömuutos yritetään saada läpi joko ylimääräisessä kokouksessa touko-kesäkuussa tai normaalissa kokouksessa syksyllä.

EuroGamesien kattojärjestö: European Gay & Lesbian Sport Federation EGLSF.
Gay Gamesien kattojärjestö: Federation of Gay Games FGG.
World Outgamesien kattojärjestö: Gay and Lesbian International Sports Association GLISA.


Vapaaehtoisia vuoden 2016 EuroGamesiin

HOT Helsinki hakee vuoden 2016 EuroGameseja pidettäväksi Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. Kisa tarvitsee tekijänsä, ja rekrytoimme siihen niin ammattilaisia kuin harrastelijoita vapaaehtoistyöhön. Työstä ei makseta palkkaa, mutta projekti tarjoaa mielenkiintoisia kokemuksia ja haasteita.

Tässä vaiheessa etsimme eri osa-alueille osaavia ja innokkaita päälliköitä. Päällikön tehtävä on johtaa oman alansa työtä johtoryhmän alaisuudessa sekä kannustaa siinä toimivia vapaaehtoisia työssään. Päälliköt saavat apua ja tukea paitsi johtoryhmältä myös EGLSF:ltä ja aikaisemmilta kisajärjesäjiltä. Jos tunnet kutsumusta ryhtyä ao. sektorin esimieheksi tai -naiseksi, ota rohkeasti yhteys osoitteeseen: eurogames@hot.fi.

Etsimme nyt:

urheilupäällikköä, outreach-päällikköä, it-päällikköä, markkinointi- ja myyntipäällikköä, viestintäpäällikköä, kotimajoituspäällikköä, hotellimajoituspäällikköä, vapaaehtoistyön päällikköä, tapahtumapäällikköä (avajaiset ja päättäjäiset), turvallisuuspäällikköä sekä EuroGames-villagen päällikköä


HOT:n hallitus ja hallitusvastuut 2012


HOT:n YLEISURHEILUPÄIVÄN 19.9.2011 TULOKSIA

100 m: 1. Aulis L. 15,00/ 2. Mikko R. 15,60

Keihäs (800 g): 1. Aulis L. 32,40 m/ 2. Marko T. 32,40/ 3. Mikko R. 31,00

Pituushyppy: 1. Aulis L. 4,09 m

Kuula (7,2 kg)/ 1. Mikko R. 8,60 m/ 2. Aulis L. 7,58/ 3. Marko T. 7,49

Kiekko (2 kg): 1. Mikko R. 29,90 m/ 2. Aulis L. 20,30/ 3. Marko T. 16,25

400 m: 1. Aulis L. 1,14


HOT HAKEE VUODEN 2016 EUROGAMESEJA SUOMEEN

HOT ry:n hallitus on hyväksynyt seuran työryhmän esityksen hakea Eurogameseja Suomeen. Eurogamesit ovat hlbti-ihmisten usean eri lajin ns. "Euroopan mestaruuskilpailut". Seuraavat haussa olevat kisavuodet ovat 2015 ja 2016, joista 2015 on ns. isojen kisojen vuoro, joten suomalaisseura hakee vuoden 2016 pienempiä kisoja. Kisat pidetään Helsingissä ja Vantaalla. Lajeja HOT:n hakemiin kisoihin on suunnitteella noin 10. Kisoihin odotetaan noin kolmea tuhatta kilpailijaa ja saman verran muuita kisaturisteja. Tapahtuma rahoitetaan osallistumismaksuilla ja sponsorituilla.


HOT MENESTYI JÄLLEEN EUROGAMESEISSA 2011

Eurogames-kisat 2011 pidettiin tänä vuonna Rotterdamissa Alankomaissa 20.-24. heinäkuuta. HOT osallistui näissäkin kisoissa useisiin eri lajeihin runsalukuisella, noin 30 hengen, joukkueella. Lue kisoista enemmän valikossa "Kisat ja matkat".


JÄSENKORTIT SAAPUNEET

HOT:n jäsenkortit ovat saapuneet ja saatavissa lajivetäjältä. Kortti annetaan vain jäsenmaksun 2012 maksaneille. Kukin jäsen saa yhden kortin riippumatta siitä, kuinka monessa lajissa on mukana. Kortti pitää allekirjoittaa (kortin taakse) välittömästi. Kortilla osoitetaan HOT:n jäsenyys etenkin jäsenetuja tarjoaville yrityksille. Jäsenetuja on tulossa lisää. Kortti tulee säilyttää vuodesta toiseen. Voimassaolo todistetaan vuodesta 2013 lähtien korttiin kiinnitettävällä vuositarralla. Lisätietoa korttiasiasta saa jäsensihteeri Erikalta.


HOT HELSINKI-PRIDESSÄ

Pride-kulkue oli lauantaina 2. heinäkuuta. HOT:n jäseniä ja muita seuran ystäviä kulki joukossamme yli 40. Kulkue alkoi järjestäytyä Senaatintorilla kello 12 alkaen ja lähti kohti Kaisaniemen puistoa kello 13. HOT ry:n paikka kulkueessa oli puolivälin jälkeen, heti Euroviisurekan jäljessä. Pride-kulkueen teema oli vuonna 2011 rakkaus.

HOT:n yhteistyössä Hesetan kanssa järjestämä leikkimielinen pelipäivä pidettiin sunnuntaina 3.7. klo 13.00-15.00. Mukana oli noin 15 leikkimään uskaltautunutta. Tänä vuonna teemana oli "Nuo ihanat lapsuuden pihapelit". Ohjelmassa oli siis polttopalloa, nahkeaa homoa, vanhainkotia, kuka pelkää Päivi Räsästä, homonkantoa, korkkarinheittoa jne. Tapahtumapaikkana oli aikaisempien vuosien tapaan Väinö Tannerin kenttä, Hämeentie. Tapahtuma oli nytkin kaikille avoin ja ilmainen.

Helsinki Pride -viikon keksiviikkona järjestettyyn perinteiseen Pride-Cooperiin (Gay cooper) Eläintarhan kentällä otti osaa 37 juoksijaa. Lisäksi mukana kaikille avoimessa ja ilmaisessa tapahtumassa oli kannustamassa juoksijoita parikymmentä henkeä. Alkuverryttelynä oli shindoa, jonka ohjasi Rauli Pitkänen. Cooperin testi juostiin kahdessa erässä, enimmäinen klo 17.30 ja toinen 18.00. Testijuoksun jälkeen oli vielä mahdollisuus osallistua varsinaiseen shindotreeniin.

Pride-Cooperin tulokset (metriä): Raimo R: 3220 / Mika K: 3200 / Mika T: 3190 / Juha L: 3040 / Mika O: 3030 / Joakim N: 2950 / Metadr N: 2950 / Juha P: 2900 / Jari R: 2800 / Anni P: 2800 / Antti L-K: 2750 / Hannu T-E: 2700 / Marko T: 2700 / Christian D: 2600 / Juha M: 2600 / Pekka S: 2600 / Mikko R: 2600 / Anna T: 2580 / Jyrki P: 2580 / Mikko V: 2580 / Mili V: 2530 / Minna U: 2500 / Vesa K: 2500 / Kerttu T: 2450 / Janne K: 2450 / Fredrik L: 2395 / Anna-Maija S: 2370 / Niina V: 2250 / Mikko O: 2240 / Aija S: 2230 / Riikka L: 2200 / Nina L: 2200 / Mikko M: 2200 / Sanni N: 2180 / Santtu S: 2180 / Joel R: 2000 / Sari P: 1750

Omaa tulostaan voi käydä vertaamassa ikäluokkansa vertailuryhmiin wikipediassa. Kiitos kaikille tapahtumassa mukana olleille!


KESÄPÄIVÄ 2011

HOT:n perinteinen kesäpäivä järjestetään lauantaina 9.7. Tällä kertaa soutuvenekyyti saarelle on vain ja ainoastaan klo 14.00. Päivän aikana on vanhan tavan mukaan erilaista huumorilla höystettyä aktiviteettia (lentopallo, tennis, mölkky, tikanheitto) sekä grillaamista ja saunomista. Tenniskenttä on varattu ajalle klo 14-18. Omat mailat mukaan! Lisätietoa myöhemmin jäsenpostissa.

HOT TAMPERE-PRIDESSÄ 2011

Tampere Pride järjestetään 21-24.7. HOT on mukana "TORI"-tapahtumassa 23.7.

Ohjelmassa on jalkapallolloilua vaihtelevin joukkuein Koulukadun tekonurmikentällä. Kokoamme joukkueet aina paikallaolijoiden mukaan, joten osallistua voi jokainen sen aikaa kun ehtii ja mukaan pääsee milloin vain. Peliaikaa on kaikkiaan klo 14-17. Olemme liikkeellä pihapelien hengessä eli lenkkarit ja innostus palloiluun ovat riittävä varuste. Pelaamme säävarauksella, eli vielä pienen sateen sattuessa löydät meidät pelaamasta.

Tapahtuma on avoin kaikille. Tervetuloa!


KANSAINVÄLINEN SÄHLYTURNAUS 2011

HOT:n sählyryhmät järjestävät 23.-25. syyskuuta kansainvälisen sählyturnauksen Vantaan Rajakylässä. Ilmoittautumislomaketta nettiin rakennetaan parhaillaan. Vapaaehtoisia tarvitaan. Lisää tietoa lähiaikoina.

Sivu päivitetty 09.09.2018 16:10